Miért válassza klinikánkat?

Nemzetközileg elismert, tapasztalt szakorvosra bízná látását, a jelenlegi legmodernebb, csúcstechnológiás lézerkészülékkel?

Központunkban Magyarország egyik ELSŐ lézeres látásjavítás specialistája, PhD Dr. Hassan Ziad végez Európában egyedülálló, NIDEK Advanced Vision Excimer Laser japán csúcstechnológiájú lézerkészülékkel, több mint 25 éves tapasztalattal lézeres látáskorrekciós műtéteket.

Modern, teljesen felszerelt centrumunkban olyan operációs berendezések és diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésünkre, melyekkel microméteres nagyságú eltérések mutathatók ki, így az eltérések már kezdeti fázisukban diagnosztizálhatóak, ezáltal kezelésük idejében megkezdhetők, valamint személyre szabott várható műtéti eredmények tervezhetők meg. A Wavefront (hullámfront) aberrometriának köszönhetően többek között a szaruhártya minden apró, egyénenként eltérő (mint az ujjlenyomat) felszínét is feltérképezzük, ennek köszönhetően az olyan szaruhártya rendellenességek is korrigálhatók, amiket egy szemüveg vagy kontaktlencse nem tud. 
Klinikánkban számos más centrumokban végzett lézeres látásjavító beavatkozások utáni további szükséges korrekciós műtétet végzünk.


Több ezer emberen végzett műtéti eredményeink azt bizonyítják, hogy az általunk alkalmazott kezelések teljes mértékben biztonságosak, műtéti eredményeink országos és európai szinten is kimagaslók, melyekről hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon évente többször is publikálunk.
                                 TrueVision's TruePlan® is now linked to Pentacam® AXL - OCULUS Optikgeräte  GmbH

Műtét előtt egy alkalmassági vizsgálaton kell részt venni, mely egy részletes szemvizsgálatot jelent. A műtétet megelőzően elengedhetetlen a szem minden szegmensének részletes feltérképezése, hogy nincs-e műtétet kizáró vagy a műtét eredményét befolyásoló eltérés. Rendelőinkben a legfejlettebb diagnosztikai eszközökkel történnek a vizsgálatok, melyek által a legkisebb szemészeti elváltozások is kimutathatók, valamint a szem több ezer ponton mért adatát elemzik ki. Az itt kapott eredmények elemzése után tájékoztatjuk pácienseinket látásproblémáik megoldási lehetőségeiről.

A teljes körű kivizsgálás magában foglalja a szemfenék vizsgálatát a Nidek RS-330 Retina Scan Duo Speactral Domain OCT+ FAF Funduskamerával, mellyel átfogó adatokat kapunk a retina és a szemfenék állapotáról, pupillatágítás nélkül. A szem hátsó szegmense mellett az elülső szegmens is vizsgálható az elülső feltéttel: cornea, sclera, csarnokzug, elülső csarnok, iris, szemlencse felszíne. A szem elülső szegmensének további elemzése a Pentacam AXL és az OPD Scan III készülékkel történik. A Pentacam AXL a Pentacam HR továbbfejlesztett változata, 138 ezer pontot mér a szem elülső szegmensén, magas szintű fénytörési diagnosztikai vizsgálatra szolgál. Az OPD Scan III készülékkel történő vizsgálat is létfontosságú, mely  cornea topográf, wavefront aberrometria analizátor, autorefrakto és keratométer és pupilla-analizátor egy készülékben. Csúcstechnológia a szemészeti diagnosztikában, amellyel a normál szemtől kezdve a legmagasabb szintű rendellenességekig képileg és analitikusan is tökéletes eredményeket láthatunk és mérhetünk.
                                                                                               
oct

A maximálisan megbízható és pontos adatokért a rendszer különböző, jól elemezhető térképeket kínál a szem teljes törőközegi refraktív hibáiról, wavefront (hullámfront) analíziséről, a cornea alakjáról, a belső abberációiról és a látás élességéről. Az OPD Scan III vizsgálókészülékkel kapott több ezer mérési ponton kapott adatokat a Final Fit Software program dolgozza fel, amely többféle műtéti variációt vázol fel a lehetséges műtéti eredményekkel, ezek közül a páciens számára a legoptimálisabbat választjuk ki. Emiatt minden páciens más, teljesen specifikusan egyénre szabott látáskorrekciós kezelésben részesül a saját adottságainak függvényében. 


A lézerkészülékeket évről-évre fejlesztik, az Európában is egyedülálló NIDEK Navex Quest 6. generációs lézerkészülékünkkel többek között már az egyénre szabott aberráció korrekcióra is lehetőség van, ill. figyelembe veszi a pupillaátmérő változásait, valamint igen finomhangolt szemkövető rendszerrel van ellátva. Ez egy Ar-Fl alapú lézerkészülék, ezen gázok gerjesztett állapotba hozásával 193 nm-es UV sugárzást generál, amivel a szaruhártyából a megfelelő vastagságot képes eltávolítani. A NAVEX Quest egyedülálló kombináció – az új, korszerű, teljesen integrált Quest excimer lézer rendszer és az OPD-Scan III wavefront/cornea analizátor, valamint a Final Fit™ szoftver egy rendszerben. 
A fejlett technológia, a kiváló mérnöki munka és a minőségi kivitelezés, valamint a kiemelkedő teljesítmény a legjobb klinikai eredményeket produkálja. A fejlett és innovatív technológiákkal a NAVEX Quest biztosítja az összes szükséges eszközt a személyre szabott refraktív sebészeti eljárásokhoz és segít elérni a sebészeknek az optimális vizuális eredményt. Életre szóló előnyök, amiért érdemes a lézeres látásjavító kezeléseinket választani:

  • Tiszta, éles látás szemüveg vagy kontaktlencse nélkül

  • Új kapuk nyílnak munkavállalás terén, tágasabb karrier lehetőségek

  • Nem marad le az élet apró örömteli pillanatairól a szemüveg vagy kontaktlencse keresése miatt

  • Nincs többé félelem, hogy elveszíti szemüvegét vagy kontaktlencséjét

  • Korlátok nélkül választhat sportot, szabadidős tevékenységeket

  • Biztonságosabb vezetés, nagyobb látómező a szemüveghez képest

  • Egészségesebb a szemnek, mint a kontaktlencse viselés

  • Természetes megjelenés, magabiztosság

  • Látásszabadság az élet minden területén