Miért válassza klinikánkat?

Nemzetközileg elismert, tapasztalt szakorvosra bízná látását, a jelenlegi legmodernebb, csúcstechnológiás lézerkészülékkel?

Központunkban Magyarország egyik ELSŐ lézeres látásjavítás specialistája, PhD Dr. Hassan Ziad végez Európában egyedülálló, NIDEK Advanced Vision Excimer Laser japán csúcstechnológiájú lézerkészülékkel, több mint 25 éves tapasztalattal lézeres látáskorrekciós műtéteket.

Modern, teljesen felszerelt centrumunkban olyan operációs berendezés és diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésünkre, melyekkel microméteres nagyságú eltérések mutathatók ki, így az eltérések már kezdeti fázisukban diagnosztizálhatóak, ezáltal kezelésük idejében megkezdhetők, valamint személyre szabott várható műtéti eredmények tervezhetők meg. A Wavefront aberrometriának köszönhetően wavefront, azaz hullámfront kezelést vagy másnéven sasszem kezelést végzünk, mellyel az olyan egyedi szaruhártya rendellenességek is korrigálhatóak, amiket egy szemüveg vagy kontaktlencse nem tud korrigálni, így a végeredmény akár 200%-os látásjavulás is lehet.  Klinikánkban KIZÁRÓLAG ezt az egyedi kezelést végezzük, minden egyes páciens számára.

Több ezer emberen végzett műtéti eredményeink azt bizonyítják, hogy az általunk alkalmazott kezelések teljes mértékben biztonságosak, műtéti eredményeink országos és európai szinten is kimagaslók, melyekről hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon évente többször is publikálunk.

Klinikánkat számos páciens keresi fel más klinikákban végzett lézeres látásjavító beavatkozásokkal való elégedetlenség miatt, hogy általunk végzett korrekciós műtéttel segítsük elérni számukra az eredetileg várt eredményt.A műtétet megelőzően elengedhetetlen az OPD Scan III készülékkel történő vizsgálat. Az OPD Scan III cornea topográf, wavefront aberrometria analizátor, autorefrakto és keratométer és pupilla-analizátor egy készülékben. Csúcstechnológia a szemészeti diagnosztikában, amellyel a normál szemtől kezdve a legmagasabb szintű rendellenességekig képileg és analitikusan is tökéletes eredményeket láthatunk és mérhetünk. A maximálisan megbízható és pontos adatokért a rendszer különböző, jól elemezhető térképeket kínál a szem teljes törőközegi refraktív hibáiról, wavefront analíziséről, a cornea alakjáról, a belső abberációiról és a látás élességéről. Az OPD Scan III vizsgálókészülékkel kapott több ezer mérési ponton kapott adatokat a Final Fit Software program dolgozza fel, amely több féle műtéti variációt vázol fel a lehetséges műtéti eredményekkel, ezek közül a páciens számára a legoptimálisabbat választjuk ki. Emiatt minden páciens más, teljesen specifikusan egyénre szabott látáskorrekciós kezelésben részesül a saját adottságainak függvényében. Minden pácienst NIDEK Navex Quest 6. generációs lézerkészülékkel kezelünk. A lézerkészülékeket évről-évre fejlesztik, ezzel a készülékkel többek között már az egyénre szabott aberráció korrekcióra is lehetőség van, ill. figyelembe veszi a pupillaátmérő változásait, valamint igen finomhangolt szemkövető rendszerrel van ellátva. Ez egy Ar-Fl alapú lézerkészülék, ezen gázok gerjesztett állapotba hozásával 193 nm-es UV sugárzást generál, amivel a szaruhártyából a megfelelő vastagságot képes eltávolítani. A NAVEX Quest egyedülálló kombináció – az új, korszerű, teljesen integrált Quest excimer lézer rendszer és az OPD-Scan III wavefront/cornea analizátor, valamint a Final Fit™ szoftver egy rendszerben. A Wavefront aberrometriának köszönhetően wavefront, azaz hullámfront kezelést vagy másnéven sasszem kezelést végzünk, mellyel az olyan egyedi szaruhártya rendellenességek is korrigálhatóak, amiket egy szemüveg vagy kontaktlencse nem tud korrigálni, így lehet a végeredmény akár 200%-os látásjavulás. Klinikánkban KIZÁRÓLAG ezt az egyedi kezelést végezzük, minden egyes páciens számára. A fejlett technológia, a kiváló mérnöki munka és a minőségi kivitelezés, valamint a kiemelkedő teljesítmény a legjobb klinikai eredményeket produkálja. A fejlett és innovatív technológiákkal a NAVEX Quest biztosítja az összes szükséges eszközt a személyre szabott refraktív sebészeti eljárásokhoz és segít elérni a sebészeknek az optimális vizuális eredményt. 


Életre szóló előnyök, amiért érdemes a lézeres látásjavító kezeléseinket választani:

 

  •  Tiszta, éles látás szemüveg vagy kontaktlencse nélkül

  • Új kapuk nyílnak munkavállalás terén, tágasabb karrier lehetőségek

  • Nem marad le az élet apró örömteli pillanatairól a szemüveg vagy kontaktlencse keresése miatt

  • Nincs többé félelem, hogy elveszíti szemüvegét vagy kontaktlencséjét

  • Korlátok nélkül választhat sportot, szabadidős tevékenységeket

  • Biztonságosabb vezetés, nagyobb látómező a szemüveghez képest

  • Egészségesebb a szemnek, mint a kontaktlencse viselés

  • Természetes megjelenés, magabiztosság

  •  Látásszabadság az élet minden területén