Rendelőinkben PhD Dr. Hassan Ziad végzi a szemészeti szakvizsgálatokat, lézeres látásjavító műtéteket és a kontroll vizsgálatokat is a jelenlegi legmodernebb eszközökkel.
Ezáltal Ön végig egy orvossal fog találkozni a teljes kezelési folyamat alatt.  A kezeléseket ambulánsan végezzük, így a beavatkozást követően a páciensek azonnal hazamehetnek.
A teljes látásstabilizáció kialakulásához azonban átlagosan 3–6 hónapra van szükség.

LASIK esetén:
A kezelés után gyulladáscsökkentő szemcseppet írunk fel és műkönny szemcseppet adunk, melyeket, ha nem alszik, aznap óránként, másnaptól pedig napi 5× kell használni (a gyulladáscsökkentőt két hétig, illetve a műkönny szemcseppet 3 hónapig). A pácienseket a beavatkozást követő első napon hívjuk vissza, amikor az átlátszó fedőkötést eltávolítjuk.
A kontroll vizsgálatokra a műtétet követő 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 3 hónap, 6 hónap és 12 hónap múlva kerül sor. Panasz esetén az első évben soron kívüli kontroll vizsgálaton fogadjuk.

PRK, PTK esetén:
Kezelés után minden páciens antibiotikum tartalmú szemcseppet kap. A műtétet követően 5 napig kell használni napi 5×. Az első kontrollvizsgálat alkalmával gyulladáscsökkentő szemcseppet írunk fel, ezt 3 hónapig szoktuk javasolni (az 1. hónapban naponta 5×, a 2. hónapban naponta 4×, a 3. hónapban pedig naponta 3×), illetve műkönny szemcsepp használata is javasolt szükség esetén. Az optimális gyógyuláshoz fontos, hogy betartsák a felírt szemcseppekre vonatkozó utasításokat, továbbá meg kell jelenniük az előírt felülvizsgálatokon (3 nap, 1 hét, 1hónap, 3 hónap, 6 hónap, 12 hónap). Panasz esetén azonnali kontroll vizsgálatot biztosítunk.